3DEXPERIENCE gekozen door Miele!

Miele kiest voor 3DEXPERIENCE

Miele, een Duitse fabrikant van keuken-, was- en vloerreinigingsapparatuur, wilde zijn end-to-end productlevenscyclusbeheer verbeteren door de samenwerking tussen disciplines te versterken en processen en afdelingen, zoals engineering, productie, inkoop, kosten en diensten, te integreren om te allen tijde over actuele informatie te beschikken.

Het bedrijf heeft de 3DEXPERIENCE platform als enige gegevensbron om het productontwikkelingsproces te beheren, de samenwerking te verbeteren en kennis en expertise in het hele bedrijf te benutten.

Voordelen voor Miele van het gebruik van het 3DEXPERIENCE-platform

Miele is nu in een betere positie om de complexiteit van zijn producten te beheersen(Digital Twin), omdat alle belanghebbenden over de disciplines heen samenwerken. Met het geïntegreerde systeem kunnen zij hun productvereisten koppelen aan bestaande apparaten en componenten, waardoor de gehele levenscyclus van het product wordt versneld.

 

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)

Leave A Comment