ELYSE TECHNOLY heeft ervoor gekozen om hand in hand te werken met XDI voor de implementatie van de 100% collaborative cloud-oplossing, waarbij we onze klanten een uitzonderlijke persoonlijke ondersteuning bieden dankzij onze technische teams.

Een verschil maken door groene innovatie: ELYSE TECHNOLOGY zorgt voor een revolutie in het omzetten van afval in schone energie! ⚡

Het succesverhaal 💪🏼 van onze klant ELYSE TECHNOLOGY:

  • De sector op een vereenvoudigde manier herdefiniëren
  • Ontwikkeling versnellen
  • Activiteiten vergemakkelijken

De oplossing voor het omzetten van afval in groene energie 💚 die ELYSE TECHNOLOGY in 2016 ontwikkelde, kwam tot stand dankzij de steun van XDInnovation. We verwezen hen naar het Dassault Systèmes-startprogramma, zodat ze konden profiteren van alle voordelen van het 3DEXPERIENCE®Solidworks-platform en tegelijkertijd konden profiteren van deondersteuning van onze technische experts. 🛠

U kunt ook de getuigenissen lezen van twee andere tevreden XDInnovation klanten als onderdeel van onze “Solidworks Go Green,” campagne gewijd aan start-ups in de schone energie-industrie. Hier vindt u feedback van andere tevreden klanten als onderdeel van onze“3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Greentech start-ups.” campagne.

Bekijk hier onze prijzen voor het krijgen van Solidworks!🙂

#SchoneEnergie #GroeneInnovatie #DassaultSystèmes #Solidworks #Startups #SME #Ecologie

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)