ILYA heeft ervoor gekozen om nauw samen te werken met XDI bij de implementatie van de 100% collaborative cloud-oplossing, zodat onze klanten kunnen rekenen op uitzonderlijke persoonlijke ondersteuning van onze technische teams.

Een verschil maken in groene innovatie: ILYA vindt het concept van de milieuvriendelijke, comfortabele douche opnieuw uit. 💧

Het succesverhaal 💪🏼 van onze klant ILYA:

  • De douchesector op een vereenvoudigde manier herdefiniëren.
  • De ontwikkeling van innovatieve producten versnellen.
  • De invoering van milieuvriendelijkere dagelijkse handelingen vergemakkelijken.

ILYA, een bedrijf dat in 2019 werd opgericht in Toulouse, zet zich in om producten te creëren die de overgang naar groenere dagelijkse gewoonten ondersteunen. Hun comfortabele cyclische doucheoplossing is een illustratie van deze visie en brengt een frisse wind in de badkamerindustrie. 🚿

ILYA heeft 3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS gekozen ter ondersteuning van haar innovatieve groene technologieproject. De technische experts van XDI hielpen hen bij elke stap. Dankzij deze samenwerking kan ILYA profiteren van de kracht van het 3DEXPERIENCE® Solidworks-platform van Dassault Systèmes om nog duurzamere en ergonomischere doucheoplossingen te ontwikkelen. 🛠

U kunt ook lezen over de positieve ervaringen van twee andere XDInnovation klanten als onderdeel van onze “Solidworks Go Green” campagne, gewijd aan start-ups die zich inzetten voor schone energie. U vindt ook feedback van tevreden klanten in onze “3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Greentech start-ups” campagne.

Ontdek meer over onze prijzen voor Solidworks!

#Groene innovatie #Ecologie #DassaultSystèmes #Solidworks #Startups #SME #EcologischeDouche

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)