SOLIDWORKS of gratis CATIA? Wat zijn de opties?

Er zijn verschillende manieren om gratis te profiteren van nieuwe versies van SolidWorks of CATIA. Het is een kans om je projecten legaal uit te voeren, met alle kansen aan jouw kant, dankzij geschikte en INNOVATIEVE TOOLS voor computerondersteund ontwerpen!

Omdat het gebruik van illegale software geen doel op zich is. Vooral omdat dit op de lange termijn verre van haalbaar is: enkele honderden bedrijven per jaar worden door Dassault Systèmes opgespoord voor ongeoorloofd gebruik van hun software. De vraag is nu: Waarom piraat zijn als er alternatieven zijn zoals het startups & entrepreneurs programma, educatieve licenties en gratis proefversies die ontworpen zijn om je op weg te helpen? Bijvoorbeeld de “Startup”-aanbieding: Dit zijn twee afzonderlijke aanbiedingen waarbij u voor een periode van 3 jaar gratis of vrijwel gratis 3D CAD-, simulatie- en PDM-software krijgt, ten minste voor het eerste jaar. In combinatie met 3DEXPERIENCE training is het de beste manier om je nieuwe project te lanceren. Er is dus geen reden om SolidWorks Crack of Catia Crack in een Google-zoekopdracht te zien :)

De verschillende mogelijkheden voor het gebruik van gratis 3D CAD-software van Dassault Systèmes (CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, enz.)

WAARSCHUWING: Waarom zou je SOLIDWORKS niet illegaal downloaden?

SOLIDWORKS is een CAD-softwarepakket, net als CATIA. De 3D-ontwerp- en simulatieoplossingen van Dassault Systèmes behoren tot de eenvoudigste en krachtigste voor het ontwikkelen van de beste producten. Daarom willen we er bij XDI alles aan doen om u in staat te stellen de beste 3D CAD-software te testen. Je kunt ze onder bepaalde voorwaarden ook gebruiken tijdens de lanceringsfasen van je product. Tijdens deze SolidWorks- of CATIA-proeffase profiteert u van de volledige ondersteuning van onze Customer Success Manager-teams. We hopen dat u de kwaliteit van onze service kunt waarderen (u kunt de XD Innovation Reviews van SolidWorks & Catia gebruikers op Google raadplegen voor een overzicht). Omdat SolidWorks en Catia niet de enige oplossingen zijn die je kunt uitproberen, hebben we een blogpost samengesteld met links naar enkele andere oplossingen: SolidWorks VS Fusion 360 – OnShape – Creo

Tot slot kun je een training volgen, zelfs tijdens een gratis proefperiode. Deze SolidWorks- of Catia-trainingen kunnen ook gratis zijn, omdat XDI een van de weinige trainingscentra is die door zowel Dassault Systèmes als QUALIOPI zijn gecertificeerd. QUALIOPI certificering betekent dat je, afhankelijk van de trainingsbudgetten waarvoor je in aanmerking komt, een gratis Solidworks of Catia training kunt volgen en/of kunt profiteren van een aanzienlijke “kortingsbon”. Met de Dassault Systèmes-certificering krijg je een gratis voucher voor de CSWP-certificering bij onze centra.

Zoals je kunt zien, is het downloaden van een Crack SolidWorks of Catia zeker niet de makkelijkste manier om SolidWorks, Catia, Abaqus, 3DEXPERIENCE, delmia … gratis te krijgen :). Als er telefonisch of per post contact met u wordt opgenomen door een Solidworks bemiddelaar, Anti Piraterij buitendienstmedewerker of Licentieverkoop bemiddelaar, kan het zijn dat uw pc is geïdentificeerd als gebruikmakend van een gekraakte licentie via het MAC-adres. Let op: Als je denkt dat dit niet het geval is of als je in aanmerking komt voor een gratis programma, kunnen we je helpen :). Neem contact op met onze technische ondersteuning voor XDI solidworks & Catia

[Edit 25/04/23] Voor degenen die alleen 2D- of 3D-bestanden hoeven te bekijken, zie de Blog post: Wat is het verschil tussen Edrawings en de 3DEXPERIENCE 3D viewer?

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen om te kijken of je in aanmerking komt voor elk programma (er zijn er nog meer!) via het contactformulier of de Live Chat.

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)