Urgo Groupe kiest XDI voor zijn innovatieve project

Hier is een project dat wel eens een revolutie zou kunnen worden in de behandeling van brandwondenslachtoffers: het maken van kunstmatige huid om de meest complexe wonden te genezen en autografts overbodig te maken!

Onder leiding van Urgo Groupe en Dassault Système is GENESIS georganiseerd rond deze doelstelling, waarbij het 3DEXPERIENCE SAAS-platform wordt gebruikt om dagelijks samen te werken, met ondersteuning op maat van hetXDI-team.

Wij zijn ervan overtuigd dat een veilig, kant-en-klaar samenwerkingsplatform dat wrijvingsloze uitwisselingen mogelijk maakt, een van de cruciale hefbomen is om intelligentie te mobiliseren en de revoluties van morgen tot bloei te brengen💪 Trots dat we deel uitmaken van dit ambitieuze project 🚀

Klik hier om het BFM-interview te bekijken:

Urgo - Dassault

Ontdek 3 andere reacties van XDI-abonnees op onze Solidworks on the move-campagne, gewijd aan industriële startups op het gebied van nieuwe elektrische mobiliteit.

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)