SOLIDWORKS® PDM met 3DEXPERIENCE®-software

SOLIDWORKS PDM: 3DEXPERIENCE & Pack XDI, de nieuwe ultieme oplossing

Voor SolidWorks PDM-gebruikers die bestanden buiten hun bedrijf moeten communiceren, met name voor productiedoeleinden, vergemakkelijkt het gebruik van 3DEXPERIENCE®deze uitwisselingen.

Automatische regels definiëren in het PDM voor het publiceren van “goedgekeurde” bestanden naar de 3DDrive (platformtoepassing). De gewenste bestanden zijn dan in de Cloud beschikbaar voor alle gewenste gebruikers, ook als ze in het buitenland of onderweg zijn. Dit maakt het mogelijk om 2D plannen en 3D onderdelen te bekijken zonder een CAD of eDrawing licentie.

Bovendien hebt u toegang tot de MarketPlace, de directory van het platform met leveranciers van service-, fabricage- en standaardonderdelen. Maar u kunt ook uw diensten aanbieden en nieuwe klanten winnen!

Met 3DEXPERIENCE®SOLIDWORKS kunt u ookuw componenten beter beherenin revisie, cals van het gebruik van uw bestanden en uw lay-outs. Het platform zal u helpen bij het beheer vanDit garandeert niet alleen de uniciteit en traceerbaarheid van uw gegevens, maar helpt u ook fouten tot een minimum te beperken.

In dit artikel bekijken we de voordelen van 3DEXPERIENCE®voor gegevensbeheer.

Omdat beelden soms meer waard zijn dan woorden, hebben de olidworks-teams een verklarende video gemaakt om u door de ontdekking van gegevensbeheer op SOLIDWORKS te leiden. Op ons Youtube-kanaal vindt u een aantal video’s die u helpen bij het gebruik van onze pdm-tools.

Als u meer informatie of een demonstratie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze 3DEXPERIENCE-experts beantwoorden al uw vragen.

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)