3DEXPERIENCE gekozen door China Railway Design Corporation

Het volgende station, het beheer van vervoerssystemen

China Railway Design Corporation kiest voor 3DEXPERIENCE

China Railway Design Corporation selecteert 3DEXPERIENCE

China Railway Design Corporation moest zijn succespercentage bij grootschalige spoorwegprojecten in China en daarbuiten verbeteren. Zij besloten gebruik te maken van een gloednieuwe aanpak om de efficiëntie en kwaliteit van het ontwerp te verbeteren.

Het bedrijf gebruikt de industriespecifieke oplossing op het Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE-platform om projecten te modelleren op basis van ontwerp- en engineeringmodellen, andere ontwerpalternatieven te testen en de haalbaarheid ervan te valideren.

Voordelen van het gebruik van het 3DEXPERIENCE-platform voor China Railway Design Corporation

Met alle projectgegevens op één plaats en gemakkelijk toegankelijk, wordt de samenwerking tussen alle multidisciplinaire belanghebbenden verbeterd, wat resulteert in een grotere ontwerpefficiëntie en -consistentie.

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)

Leave A Comment