3DSWYM

3DSWYM is een sociaal bedrijfsplatform dat verder gaat dan intranetten en andere interne communicatieoplossingen. Zo kan elke werknemer deelnemen en van gedachten wisselen over verschillende onderwerpen zoals de visie en/of strategie van het bedrijf.

Het doel is de (interne/externe) kennis en gegevens van de onderneming toegankelijk en dynamisch te maken. Dit platform verenigt alle belangrijke functies die nodig zijn om de interne communicatie en informatie-uitwisseling te versterken. Iedereen die bij een project betrokken is, heeft dus toegang tot de inhoud en kan “zijn bijdrage leveren” door zijn mening te geven, een onderdeel te annoteren, zijn vaardigheden toe te passen en het werk aan te passen, maar ook door complexere 3D-modellen te delen.

Dankzij de community-based aanpak kunnen we ons concentreren op doelstellingen en inhoud, waardoor iedereen zich kan concentreren op de strategische prioriteiten van het bedrijf. De gemeenschappen stimuleren het ontstaan van sterke synergieën door een participatieve en open aanpak.

Als het eenmaal in uw organisatie is opgezet, wordt dit sociale bedrijfsnetwerk essentieel en uiteindelijk onderdeel van de interne processen van het bedrijf en maakt het deel uit van uw informatiesystemen en besluitvormingsketen.

“Deze omgeving is bedacht door een team van medewerkers uit verschillende Dassault Systèmes-organisaties die droomden van een samenwerkingsomgeving van de volgende generatie, en die de manier waarop ze samenwerkten en innoveerden wilden veranderen.”

Uitwisseling om samenwerking en innovatie te verbeteren

De 3DSWYM-applicatie maakt het gemakkelijk om
te delen
informatie,
te stimuleren
uitwisselingen en vergemakkelijkt
samenwerken
in uw dagelijkse werkzaamheden.

U kunt zelfs uw eigen gemeenschappen creëren en u aansluiten bij andere om te leren van gebruikers en kennis te delen via bijdragen en opmerkingen gegroepeerd op expertise, activiteit of interesse.

Nieuwsfeed: Vind al het nieuws van de groepen waarop u bent geabonneerd. Dankzij een modern, intuïtief ontwerp kunt u gemakkelijk innovatieve ideeën en publicaties van uw leden identificeren.

Speel de integratiekaart. Met de toepassing kunt u nu alle informatiebronnen verbinden die u nodig hebt om automatisch op de hoogte te blijven van nieuwe gebeurtenissen (Gmail, Outlook, Yahoo! Mail).

Met de intelligente 6WTags zoekmachine vindt u in een oogwenk elk type onderdeel, assemblage of document op het platform.

Nieuw intern sociaal netwerk

Deel informatie over uw conferenties, opleidingen en interne evenementen die interessant zijn voor uw werknemers live in uw hele bedrijf. Deel het nieuws live! Geef de belangrijkste informatie door aan uw personeel. Profiteer van een geoptimaliseerd advertentiesysteem voor een maximale exposure van uw berichten. De applicatie geeft u ook de mogelijkheid om berichten en documenten in uw real-time gesprekken direct te delen, waar u ook bent.

3DSWYM geeft iedereen in het bedrijf de mogelijkheid om zich direct uit te drukken , ongeacht het project. Het platform biedt gebruikers de middelen om te innoveren door hun expertise, ervaring, kennis of vaardigheden te delen.

Bekijk alle belangrijke elementen van de 3DSWYM-applicatie in de onderstaande video.

Indien u meer informatie wenst, aarzel dan niet om
contact met ons op te nemen
. Onze 3DEXPERIENCE-experts beantwoorden al uw vragen.

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)