CAD in de cloud met 3DEXPERIENCE®.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Joindre l’ensemble de vos départements (aussi bien vos départements de conception et de fabrication que ceux de service et marketing) dans un environnement de développement collaboratif, c’est désormais possible ! Basée au sein du cloud, la plateforme 3DEXPERIENCE raccorde votre processus de développement de produits de sa conception à sa livraison, en passant par sa fabrication.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”40″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dit platform, dat geschikt is voor alle soorten bedrijven, geeft u toegang tot een naadloze portefeuille van toepassingen om alle aspecten van uw productlevenscyclus te beheren naarmate uw behoeften evolueren.

Hiermee kunnen uw teams veilig gegevens delen, waar ze zich ook bevinden. Zij blijven in real time met elkaar verbonden, ongeacht de gebruikte elektronische media, en kunnen voortdurend contact houden met klanten en leveranciers. Met dit systeem kunt u de voortgang van uw bedrijf volgen en ervoor zorgen dat u uw klanten een unieke ervaring biedt!

U kunt uw vaardigheden in Product Data Management (PDM ) behouden en de kracht van Product Lifecycle Management (PLM) toevoegen aan uw ontwerpprocessen. Hierdoor kunt u uw gegevens moeiteloos benaderen, beheren en delen. SOLIDWORKS of
CATIA
gegevens, en direct vanuit deze interface met uw partners deelnemen aan de ontwikkeling van uw productontwerpen.

Laat het 3DEXPERIENCE-platform de meerwaarde van uw bedrijf in productontwerpontwikkeling aantonen!

Onze 3DEXPERIENCE biedt

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)

Leave A Comment