Solidworks training: Word een 4-daagse 3D CAD kampioen!

Solidworks is 3D CAD-software voor het maken van 3D-modellen van onderdelen, samenstellingen en technische tekeningen. Het wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen, waaronder machinebouw, lucht- en ruimtevaart, auto’s, medische toepassingen, design en architectuur.

Of u nu de basis van de software wilt leren, uw kennis wilt uitbreiden of geavanceerde functies wilt perfectioneren, XDI biedt Solidworks training op maat van uw niveau en uw project.

Eén op één” Solidworks-training bij XDI

We bieden individuele coaching. Zo bereiken we maximale efficiëntie in minimale tijd. Deze cursussen vinden live plaats via video, met 1 trainer voor 1 cursist! Aangezien we efficiëntie tot het uiterste hebben gedreven en we bij XDI onze diensten zo gebruiksvriendelijk en productief mogelijk willen maken, zal deze “One to One” je in staat stellen om je vaardigheden te verbeteren.

Onze SolidWorks trainers zijn gecertificeerde, fulltime werknemers van XDI en kunnen zich aanpassen aan uw specifieke behoeften. De trainingen zijn gestructureerd en volgen het officiële programma, maar de instructeurs weten hoe ze de oefeningen aan jouw bedrijf kunnen aanpassen!

  • Solidworks introductiecursus: deze XDI cursus laat je kennismaken met de principes van 3D CAD en helpt je om de Solidworks software onder de knie te krijgen. Je leert eenvoudige onderdelen, samenstellingen en tekeningen maken.
  • Solidworks training voor gevorderden: deze cursus stelt je in staat om je kennis van de Solidworks software uit te breiden en geavanceerde functies zoals oppervlakte-onderdelen, plaatwerkonderdelen, complexe samenstellingen en simulaties onder de knie te krijgen.
  • Solidworks expert training: met deze cursus word je een expert in Solidworks software en kun je complexe 3D ontwerpprojecten beheren. Je leert professionele tools te gebruiken zoals configuraties, vergelijkingen, macro’s en API’s.

Waarom kiezen voor onze Solidworks “One To One” trainingen?

Onze Solidworks trainingen worden gegeven door gekwalificeerde en ervaren XDI trainers die volledig bekend zijn met de software en de toepassingen. Ze begeleiden je bij elke stap en helpen je om je doelen te bereiken.

Onze Solidworks trainingen zijn ook certificeerbaar: aan het einde van elke cursus kun je deelnemen aan een officieel examen (CSWA, CSWP, CSWE, etc.) dat je vaardigheden valideert en je een certificering geeft die wereldwijd wordt erkend.

Tot slot kunnen onze Solidworks trainingen op maat worden gemaakt: u kunt de duur, locatie, methode (face-to-face of afstandsonderwijs) en inhoud van uw training aan uw behoeften en budget aanpassen.

Hoe schrijf ik me in voor onze Solidworks trainingen?

Om je in te schrijven voor onze 3DEXPERIENCE-trainingen, neem je gewoon telefonisch of per e-mail contact met ons op. We bezorgen je een gratis en vrijblijvende offerte en een trainingsprogramma op maat van je profiel en je project.

Wacht niet langer om opgeleid te worden in ’s werelds meest gebruikte 3D CAD software! Neem nu contact met ons op en profiteer van kwaliteitstrainingen in Solidworks!

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)