XDI gaat alweer zijn 3e jaar in!

2023 markeert een echt keerpunt voor het team in termen van groei (+84%) en aanwerving: het team verwelkomde 5 mensen in 2022 en de komende weken komen er nog veel meer bij! We blijven ons dienstenaanbod, waarvan de meeste gericht zijn op 3DEXPERIENCE, en vooral onze trainingen ontwikkelen, zodat we u de best mogelijke ondersteuning van ons technische team kunnen bieden. We runnen het bedrijf sinds januari vanuit ons eigen pand in Parijs (Wework) en we zijn er trots op dat we deze stabiliteit hebben bereikt. We hebben onze marketingacties opgevoerd door middel van campagnes, leadgeneratie en communicatie via talloze getuigenissen van abonnees zoals ACED, Sasnisphere, Sotech, Wakafoil, Midipile, Refbikes, Curvway, EHM, Biomodex

En bovenal betekent de ontwikkeling van ons verkoopteam dat we dit jaar verder kunnen uitbreiden naar Europa! Begin januari 2023 hebben we al 10 nieuwe abonnees in het buitenland geregistreerd.

We willen alle fans van techniek, innovatie en 3D CAD samenbrengen in onze XDI community, ondersteund door DASSAULT SYSTEMES om het 3DEXPERIENCE® Solidworks & Catia platform te promoten! Als je met ons mee wilt op dit avontuur, klik dan hier: Word lid van de XDI gemeenschap

Dit is nog maar het begin, dus volg ons op onze Linkedin pagina voor al het laatste nieuws :)

Als je een jonge KMO of een startup bent, kunnen we je perfect ondersteunen, het is hier: Het Startup3DEXPERIENCE® programma van DASSAULT SYSTEMES .

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)