CATIA is de benchmark software in de wereld van 3D ontwerp. Deze software wordt voornamelijk gebruikt in de auto-, lucht- en ruimtevaartsector en stelt u in staat complexe, grootschalige projecten uit te voeren.

CATIA is sinds kort beschikbaar via het nieuwe 3DEXPERIENCECloud Platform. U kunt profiteren van de evolutie van CATIA V5, dat dankzij het platform krachtiger en zuiniger is. Ook nieuw is dat u uw software nu als abonnement kunt gebruiken.

Waarom kiezen voor 3DEXPERIENCE CATIA?

Door uw CATIA rechtstreeks te verbinden met het 3DEXPERIENCE-platformkrijgt u toegang tot de volledige kracht van de Cloud:

  • Nu kunt u overal op verschillende apparaten uw werk creëren, bewerken en delen. Het is de flexibele oplossing die de barrières voor uitwisseling en samenwerking die u misschien bent tegengekomen, wegneemt. Uw CATIA is dus toegankelijk vanuit het bedrijf, vanuit uw thuiskantoor of vanaf uw telefoon of tablet.
  • De cloud geeft u ook toegang tot automatische updates. Vergeet het gedoe van een onderhoudscontract! Dit betekent dat u om de drie maanden een update krijgt, waardoor u al het gedoe van het jaarlijks onderhouden van traditionele licenties kwijtraakt. Zo bent u altijd met de nieuwste ontwikkelingen bezig en raakt u niet achterop.
  • U kunt ook profiteren van gegevensbeveiliging door Dassault Systèmes. 3DEXPERIENCEis een kant-en-klare cloud-oplossing die u bevrijdt van de financiële, infrastructurele en onderhoudsbeperkingen die gepaard gaan met de beveiliging van uw gegevens. De automatische back-up en beveiliging van uw werk geven u gemoedsrust en besparen u geld.
  • Een ander voordeel van het platform is dat het meegroeit met uw behoeften. U kunt er dus voor kiezen verschillende toepassingen te gebruiken voor bepaalde fasen van uw projecten, en ze vervolgens niet meer te gebruiken zodra u klaar bent. Ontdek toepassingen aangepast aan elk vak (plaatwerk, ontwerp, mechanica, matrijzen, enz.).
  • Tenslotte wordt het samenwerkingsaspect tot het uiterste gedreven. Zo kunt u uw 3D-gegevens met iedereen en overal delen.

Hoeveel kost 3DEXPERIENCE CATIA?

Voor veel organisaties betekent de aanschaf van CATIA over het algemeen een vrij aanzienlijke initiële investering.

Om deze situatie te verhelpen en toegang voor iedereen mogelijk te maken, biedt XDInnovation een dienstop abonnementsbasis aan. Maar wat zijn de voordelen?

Zo kunt u uw uitgaven in de tijd spreiden. U hoeft niet aan uw cashflow te komen. U betaalt uw abonnement elke maand. Je hoeft dus geen lening bij een bank af te sluiten voor deze software. Zo kunt u meer investeren in andere gebieden van uw bedrijf.

Om de 3DEXPERIENCECATIA prijzenlijst van XDInnovation te ontdekken klik hier.

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)