3DEXPERIENCE SOLIDWORKS désormais accessible sous forme d’abonnement pour les startups

Voor alle starters die op zoek zijn naar CAD software. Voor alle ondernemers die niet willen investeren in software die hun cashflow onder druk zet. Wij hebben de oplossing. Het 3DEXPERIENCESOLIDWORKS-abonnement geeft u toegang tot de beste innovatietools die gebruikt worden door zowel marktleiders (AIRBUS, TESLA, enz.) als opkomende start-ups (EVIATION, CANOO, enz.).

Aanpassingsvermogen en flexibiliteit

We bieden nu een versie van ons 3DEXPERIENCESOLIDWORKS-abonnement aan die is afgestemd op startende ondernemingen. Dit bevrijdt u van de beperkingen in verband met infrastructuur en onderhoud. U kunt deze besparingen vervolgens gebruiken om andere belangrijke onderdelen van uw innovatieve projecten te financieren.

Dankzij de Cloud kunt u nu overal, altijd en met iedereen werken. Of u nu thuis, op kantoor, in de trein of bij klanten bent, uw 3D-gegevens zijn altijd toegankelijk. U hebt 24/7 toegang tot het platform. De enige vereiste voor deze onbeperkte toegang is dat u over een internetverbinding beschikt.

Profiteer van de kracht van de tools van DASSAULT SYSTEMES om uw project alle kans op succes te geven. Onze oplossing is 100% aanpasbaar aan uw behoeften. U kunt bijvoorbeeld in enkele minuten een nieuw personeelslid integreren om uw oplossing te upgraden.

Dankzij ons abonnement bent u volledig autonoom en wendbaar.

Aarzel niet om uw geschiktheid te testen door het ons gewoon te vragen op Chat XD.

Financiële faciliteit

Ons abonnementsaanbod voor starters is ontworpen met ondernemers in gedachten.

Omdat uw behoeften voortdurend evolueren naarmate uw project vordert, bieden wij de mogelijkheid om krachtige 3D CAD-software te verkrijgen, aangevuld met een samenwerkingsplatform, en dit alles voor een lage initiële investeringskost. Met een eenheidstarief van € 1.062 per jaar over drie jaar komt de investering neer op € 88,50 per maand!

Service en ondersteuning

Het is algemeen bekend dat een van de belangrijkste dingen voor het succes van een nieuw project een goede begeleiding en toezicht is. Dit is een van de sleutels tot succes.

XDi biedt u de mogelijkheid om begeleid en geadviseerd te worden door zijn technische experts die in direct contact staan met de teams van Dassault Systèmes. Zo bent u zeker van persoonlijke ondersteuning door 3DEXPERIENCE-experts.

Onze visie bij XDi is om u nooit alleen te laten. Daartoe geven wij u de mogelijkheid om onmiddellijk met onze teams te communiceren via chat (voor een technische of commerciële vraag).

Om u te helpen het onder de knie te krijgen, kunt u gebruik maken van modules voor afstandsonderwijs. Dit geeft je alle hulpmiddelen die je nodig hebt om productief te zijn. Om u zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden, voert uw “Cusomer Success Manager” jaarlijks 4 gepersonaliseerde audits uit.

Ga voor alle details van ons aanbod naar de XDI Chat – Solidworks & Catia klantenondersteuning

Verdeling van ons aanbod

Wij bieden ons startpakket aan voor de volle drie jaar. Elk jaar tijdens deze periode evolueert het aanbod.

Jaar 1: U betaalt alleen voor toegang tot het platform en profiteert gratis van alle basisfuncties (-90% op de geavanceerde functies).

Jaar 2: Blijf met ons meegroeien door u gratis basisrollen en geavanceerde rollen tegen 70% korting te garanderen.

Jaar 3: Bepaal de noodzakelijke functionele omvang van uw tools, altijd met 50% korting op geavanceerde rollen

Ontdek hier alles over ons startersaanbod!

Als u geïnteresseerd bent in een van onze abonnementen, of gewoon meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)