Ja, u leest het goed, 3DEXPERIENCEis nu beschikbaar als maandelijks abonnement. Door u op dit laatste te abonneren, krijgt u toegang tot software zoals SOLIDWORKS zonder dat u zich hoeft te verbinden tot de financiering van een licentie.

Hier zijn de 5 belangrijkste voordelen van een abonnement op 3DEXPERIENCESolidWorks.

1 – Overal en altijd toegang

Dankzij de cloud kunt u nu overal op verschillende apparaten uw werk creëren, bewerken en delen. Het is de agile oplossing die de praktische belemmeringen wegneemt die u misschien bent tegengekomen. U kunt uw SOLIDWORKS op kantoor gebruiken, thuis tijdens het telewerken of onderweg met uw telefoon of tablet.

2 – Automatische actualisering en beveiliging van uw gegevens

Zeg vaarwel tegen het onderhoudscontract en hallo tegen automatische updates! Een update om de drie maanden, waardoor geen jaarlijkse gesprekken meer nodig zijn voor traditionele vergunningen. Zo bent u altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen en raakt u niet achterop.

Dassault garandeert de integriteit van uw back-upgegevens. Met een abonnement op 3DEXPERIENCESOLIDWORKS kunt u zich bevrijden van de financiële, infrastructurele en onderhoudsbeperkingen die gepaard gaan met het beveiligen van uw gegevens. De automatische back-up en beveiliging van uw werk geven u gemoedsrust en besparen u geld.

3 – De dienst

De partnerteams van Dassault Systèmes staan klaar om naar u te luisteren en zijn gekwalificeerd om u tijdens uw hele abonnementsproces te ondersteunen. Onze ingenieurs maken u zo snel mogelijk een offerte die aan uw wensen voldoet. Zij begeleiden u ook gedurende de hele abonnementsperiode.

4 – Lage initiële investering

Voor sommigen onder u (KMO’s) is dit een echte kans om toegang te krijgen tot CAD-software zonder grote bedragen te moeten investeren bij de aankoop van uw software.

Voor u allen betekent dit abonnementssysteem dat u uw uitgaven in de tijd kunt spreiden. U hoeft niet aan uw cashflow te komen. Je betaalt je abonnement elke maand. Je hoeft dus geen lening bij een bank af te sluiten voor deze software.

5 – Flexibiliteit!

Tot slot het belangrijkste punt: flexibiliteit. U kunt uw abonnement op elk moment wijzigen of stopzetten, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. De kracht van het abonnementsmodel is dat u uw aanbod zoveel mogelijk kunt optimaliseren om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften en uitdagingen van uw bedrijf.

Als u geïnteresseerd bent in het nemen van een abonnement, of gewoon meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen met XDInnovation, onze eerste 100% Cloud partner.

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)