OPEN-COVID: Een wereldwijde gemeenschap klaar om te innoveren!

Laten we samen het tij keren in de strijd tegen de COVID-19 crisis! Op mondiaal niveau worden talrijke initiatieven genomen om de situatie aan te pakken, maar het ontbreekt aan coördinatie tussen de internationale teams.

Dassault Systèmes stelt voor te profiteren van collectieve intelligentie om in deze ongekende tijden snelle oplossingen te vinden, te kwalificeren, te ontwerpen en te produceren.

Het 3DEXPERIENCE®-platformbiedt u een innovatief samenwerkingsconcept, waardoor u deskundigen, ingenieurs uit de industrie, ontwerpers, fabrikanten en studenten kunt ontmoeten en ideeën kunt uitwisselen.

Versterking van collectieve inlichtingen ter bestrijding van COVID-19

Hoe kan ik lid worden van de COVID-19 gemeenschap?

Deelnemen aan de COVID-19 gemeenschap en toegang krijgen tot het 3DEXPERIENCE®platform is volledig gratis. Klik hiervoor op deze link en maak uw 3DPaspoort aan door de gevraagde informatie in te vullen.

Wat is het doel van de gemeenschap?

Het hoofddoel is het bijeenbrengen van vrijwilligers (fabrikanten, ontwerpers, ingenieurs of wetenschappers) die bereid zijn :

  • het vinden, mede-ontwerpen, certificeren en inzetten van apparatuur zoals ademhalingssystemen
  • deelnemen aan het ontwerp en de vervaardiging van 3D-onderdelen in FabLabs.
Wat biedt het?

Op zoek naar specifieke informatie over COVID-19? Kun je een technische vraag beantwoorden? Heeft u meer sanitair of medische apparatuur nodig?

Deel uw vragen, beantwoord ze, geef uw specifieke behoeften aan of deel belangrijke publicaties om mensen en instellingen te helpen die de pandemie actief bestrijden.

Leg uw ideeën voor aan een gemeenschap van deskundigen, laat ze valideren en begin met de ontwikkeling ervan! 3DDrive en 3DPlay geven u gratis toegang tot documenten en bestanden die door leden van de gemeenschap worden gedeeld.
Met 3DPlay kunt u onderdelen en grote assemblages bekijken, annoteren, becommentariëren, exploded views maken… en nog veel meer! (voor meer informatie, ga naar de 3DPLAY presentatie video )Heeft u vragen over CATIA, SOLIDWORKS of xDesign? Wacht niet langer, neem contact op met de leden van onze gemeenschap – zij zullen u graag helpen! Bovendien, als u gepersonaliseerde ondersteuning wenst voor uw eerste stappen op het 3DEXPERIENCE-platform, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze 3DEXPERIENCE-platforminformatiewebsite.

In een notendop

In een gemeenschap van ingenieurs, ontwerpers, fabrikanten en wetenschappers kunnen ontwerpprojecten worden gedeeld in de vorm van 3D-modellen. Uw idee wordt gekwalificeerd door de gemeenschap, met inbegrip van deskundigen uit de industrie, gezondheidswerkers en wetenschappers.

De Open COVID-19 gemeenschap is onlangs opgericht en heeft al leden van over de hele wereld (Verenigd Koninkrijk, India, Frankrijk, Nederland, enz.) Dassault Systèmes ondersteunt open uitdagingen over de hele wereld en helpt ontwerpers en ingenieurs met hun projecten. Bovendien kunt u dankzij de online 3D-ontwerpomgeving SOLIDWORKS xDesign nu snel beginnen met het ontwikkelen van oplossingen ter bestrijding van COVID-19.

Voor meer informatie:

Laten we onze krachten bundelen en samenwerken om deze ongekende crisis aan te pakken!

Voor meer informatie over het 3DEXPERIENCE-platformen zijn functionaliteiten kunt u contact met ons opnemen 3DEXPERIENCE-informatie

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)

Leave A Comment