Maar wat is het 3DEXPERIENCE®-platform?

[vc_row][vc_column][ultimate_heading main_heading=”Wat is het 3DEXPERIENCE-platform precies?”][/ultimate_heading][vc_empty_space height=”60px”][vc_column_text]Dit platform biedt toegang tot een catalogus van toepassingen, verdeeld in 4 gebieden:

  • CAD en ontwerp
  • Samenwerking
  • Simulatie
  • Gegevensinformatie (KPI’s)

Deze toepassingen zijn toegankelijk volgens de u toegekende rollen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=VZ9bSBA5aoE” align=”center”][vc_column_text]Begrepen? Goed.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][info_list position=”top” font_size_icon=”36″ eg_br_width=”1″ connector_color=”#0014f2″][info_list_item list_title=”Creëer uw werkruimte” icon_type=”custom” icon_img=”id^2519|url^https://xdinnovation.eu/wp-content/uploads/2020/04/settings-icon.png|caption^null|alt^null|title^settings icon|description^null”]Pas uw Dashboard aan met de toepassingen die u altijd bij de hand wilt hebben: het is uw werkruimte.[/info_list_item][info_list_item list_title=”Nodig uw personeel uit” icon_type=”custom” icon_img=”id^1835|url^https://xdinnovation.eu/wp-content/uploads/2020/03/3DEXPERIENCE-collaboration-offre-pro.png|caption^null|alt^L’offre Xdi Manage Pro s’adresse aux professionnels désireux de repousser les limites de leur gestion de projets.|title^3DEXPERIENCE-collaboration-offre-pro|description^null”]Nodig iedereen uit die bij het project betrokken is: ingenieurs, verkopers, leveranciers, klanten, enz. En beheer hun toegang tot uw gegevens.[/info_list_item][info_list_item list_title=”De instrumenten verspreiden” icon_type=”custom” icon_img=”id^2520|url^https://xdinnovation.eu/wp-content/uploads/2020/04/tools-icon.png|caption^null|alt^null|title^tools icon|description^null”]Kies de rollen en toepassingen die beschikbaar zijn voor elke functie in uw bedrijf. En iedereen krijgt toegang tot samenwerkingsapps![/info_list_item][info_list_item list_title=”Begin te werken” icon_type=”custom” icon_img=”id^2521|url^https://xdinnovation.eu/wp-content/uploads/2020/04/start-icon.png|caption^null|alt^null|title^start icon|description^null”]Het platform is 100% Cloud, zodat u overal en op elk apparaat kunt werken.

Iedereen heeft altijd veilig toegang tot de laatste versie van de bestanden.[/info_list_item][/info_list][/vc_column][/vc_row]

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)

Leave A Comment