Gebruik 3DEXPERIENCE!

Nu is het tijd om uw potentieel voor innovatie te ontketenen

FOCUS OP WENDBAARHEID MET 3DEXPERIENCE

Natuurlijk, als we geen oplossingen vinden voor problemen en mensen niet anders laten denken, zijn we niet echt aan het innoveren. Met de uitgebreide mogelijkheden voor veranderingsbeheer van ENOVIA-toepassingen, de onbeperkte mogelijkheden voor creativiteit in CATIA-toepassingen en de diepgaande analyse van cijfers in SIMULIA kunnen problemen snel worden opgelost en kunnen dromen in realtime tot leven worden gewekt en getest.

ENOVIA-toepassingen van de 3DEXPERIENCE-platform zijn leiders van wereldklasse in veranderingsbeheer, portfolio- en productbeheer, naleving van materiaalvereisten en alle andere technische subdisciplines die nodig zijn voor maximale flexibiliteit en veranderingsbeheer gedurende de gehele productlevenscyclus. Het digitaliseren van processen versnelt de time-to-market, waardoor innovatie sneller en met minder defecten op de markt kan worden gebracht. En omdat alle CATIA-, ENOVIA- en SIMULIA-applicaties op hetzelfde 3DEXPERIENCE-platform zitten, met zijn krachtige geïntegreerde samenwerkingstools, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om end-to-end kwaliteit en creativiteit bij het ontwerpen en ontwikkelen van producten te garanderen.

MOBILISEER DE WERELD MET DE 3DEXPERIENCE

Om effectief te kunnen innoveren, concentreren bedrijven zich op hun kernkwaliteiten en benutten zij hun waardeketenactiva terwijl zij streven naar verbetering en innovatie. Het 3DEXPERIENCE-platform maakt het mogelijk, via het 3DPassportde integratie van de gehele toeleveringsketen, met behoud van de veiligheid en intellectuele eigendomsrechten van elke deelnemer. Ontwerpen kunnen digitaal worden gesimuleerd in CATIA voor co-design en in 3DPlay voor co-review sessies, waar de verschillende spelers hun nieuwste modellen bespreken en kunnen samenwerken aan noodzakelijke wijzigingen of revolutionaire verbeteringen. Geen enkel ander platform maakt dit soort real-time 3D-samenwerking mogelijk, waardoor gebruikers echt de wereld van de innovatie kunnen aanboren.

EEN CULTUUR DIE INNOVATIE BEVORDERT

Mevrouw. Vandebroek spreekt over“het afbreken van barrières en het verleggen van grenzen“. In 3DEXPERIENCE zijn alle ontwerp- (CATIA), simulatie- (SIMULIA) en engineering-toepassingen (ENOVIA) nauw geïntegreerd, en dankzij 3DSpace kan iedereen in het bedrijf met dezelfde tools aan dezelfde gegevens werken. Dit vergemakkelijkt uitwisselingen en vermindert fouten. Een idee van engineering kan bijvoorbeeld onmiddellijk worden gezocht door iemand van productie om ervoor te zorgen dat het geen onnodige vertragingen in de fabriek veroorzaakt.

3DEXPERIENCE ONDERSCHEIDT U

De rollen van het 3DDashboard en Netvibes, te vinden op het 3DEXPERIENCE-platform, stellen gebruikers in staat gepersonaliseerde dashboards te maken op basis van heterogene datasets binnen en buiten het bedrijf. Dit vermogen geeft hen zicht op markttrends, technologische golven en feedback van de consument. En bij gebruik in de cloud zijn dashboards overal ter wereld toegankelijk, 24/7, het hele jaar door, voor continue innovatie.

Kassandre Maximoff
Medewerker marketing en communicatie

Ik heb het genoegen om de communicatie van XDI via alle kanalen te beheren, vooral hier op de website!

Veel leesplezier :)

Leave A Comment